Windows WiFi immediately disconnecting



  • I have started setting up my LoPy module on the expansion board and followed the getting started. I have updated to the latest firmware.

    On my windows 10 machine (Dell XPS) I can see the LoPy WiFi SSID (lopy-wlan-b7e0), after selecting it and entering the password www.pycom.io it tries to connects and then states that the connection has been unsuccessful.

    Viewing the console in Pymakr when the connection takes place I see the following:

    (www.prntscr.com/e7uhh8)

    It seems to join then immediately leave ...?

    If I connect my iPad or Android phone they remain connected, but using a browser and going to 192.168.4.1 comes up with a server not found error.

    Any Thoughts?



  • @pform said in Windows WiFi immediately disconnecting:

    If I connect my iPad or Android phone they remain connected, but using a browser and going to 192.168.4.1 comes up with a server not found error.

    This is normal, the Pycom boards don't run web server by default, so 192.168.4.1 is only accessible by FTP or Telnet



  • @pform
    ok - then it looks good
    but current firmware is not stable for me in wifi AP
    previous 1.5.0 was ok



  • www.pycom.io is the password for connecting to the modules Wifi ...



  • @pform
    this password is for what?
    normally for e.g. ftp it is:

    user: micro
    passowrd: python
    

Log in to reply
 

Looks like your connection to Pycom Forum was lost, please wait while we try to reconnect.